Rólunk
Futárain és kollégáink elkötelezetettek a magas színvonalú kiszolgálásért 

Pick-Up Futárszolgálat bemutató

1998 óta hagyományos motoros futárszolgálatként végezzük tevékenységünket, ahol standard, egyedi és rugalmas megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Szolgáltatásaink kialakításánál a két legfontosabb tényezőt, a gyorsaságot és a költséghatékonyságot tartottuk szem előtt.
Természetesen a minőségről sem feledkeztünk el, erre garanciánk számtalan elégedett ügyfelünk
Zárt technológiás futárirányítási rendszerünk lehetővé teszi a költséghely szerinti számlázást és a részletes fuvarkimutatás készítését egy gombnyomással.

Ügyfélszolgálatunk minden munkanap 08:00 és 18:00 óra között várja megrendelésüket, amelyeket motoros és autós kollégáink szállítanak az Önök igényei szerint.
Munkánk nem korlátozódik a megszokott levél, kiscsomag szállításra, végzünk ügyfeleinknek postázással összefüggő tevékenységet, okmányirodai, földhivatali "sorban állást" is, igény szerint.Futáraink jól felismerhető egyenruhában, fényképes igazolvánnyal a nyakukban, az ügyfeleket képviselve, illedelmes, de határozott módon végzik a munkájukat.
Nálunk a munkaidő végeztével sem áll meg az élet, munkaidőn kívül is teljesítjük megrendeléseiket Budapesten belül vagy akár Magyarország bármely területére.

Vidéki küldeményeik kézbesítésére is van költségkímélő megoldásunk. Futárszolgálatunkkal lehetőségük van gazdaságos, gyűjtő szállítással eljuttatni küldeményeiket vidéki partnereiknek.

  • a megrendelés - és nem a küldemény - felvételétől kezdődően garantáljuk az 1, a 2 vagy a 4 órás kézbesítést.

  • egyedülálló módon - a küldemény méretétől függően - Budapest egész területén, egységes áron kézbesítjük a küldeményeket, így nem kell a térképet böngészve, zónatáblázatok között keresgélni a szállítási árainkat.